De Kids Card

Wat?

De kids Card is een jaarvergunning voor jeugdigen van 7 tot 11 jaar. Als je op 1 januari 2019 7 jaar bent of ouder, maar nog geen 11, mag je de gratis vergunning komen halen in de kantine.

Meenemen:

Op de vergunnning komt een foto van je. Dat mag een gewone foto zijn, waar je goed te kennen op staat, of een pasfoto. Dus geen foto van je verkleedpakje met Carnaval, want dan kennen wij je niet.....
Je moet ook laten zien dat je bent wie je bent, dus neem je paspoort, ID-kaart of een kopie daarvan mee. Of maak een foto van je paspoort en zet die op je telefoon. Als je die laat zien, geloven wij je ook.

Vissen:

Je mag alleen komen vissen onder begeleiding van iemand, die een senior-jaarvergunning heeft. Dat hoeft niet altijd dezelfde persoon te zijn.
Jullie vissen met zijn tweetjes op dezelfde bolder of bij dezelfde visplaats. Zo kun je lekker veel leren van je begeleider.
Alle reglementen bij de vijver gelden  ook voor jou. Dus lees in de reglementen eens over hoeveel hengels je mag gebruiken, welk voer je mag hebben,  waar je je fiets neerzet, wat je moet doen als je vis vangt en zo nog veel verder.


Belangrijk:

Houd je je niet aan de regels, dan krijg je een (1) keer een waarschuwing. Dat wordt op je vergunning vermeld. Ook op de vergunning an je begeleider komt die waarschuwing te staan! Niet leuk allemaal, dus houd je aan de regels, want bij de volgende waarschuwing wordt je kids card afgenomen.

Nog belangrijk:

Je moet de vergunning bij het vissen aan onze vijver altijd bij je hebben en kunnen laten zien aan de controleur.
Ben je de kids card kwijt, dan krijg je tegen betaling van 10 euro een nieuwe in de kantine.


                                               terug naar de mededelingen